22 Nisan 2013 Pazartesi

Doğa Koleji Satranç Turnuvası’nda


2. Kademe Satranç Antrenörü Deniz Fatma PINARBAŞI turnuvaya katılma amaçlarını anlattı…


Doğa Koleji Anaokulu öğrencileri Türkiye Satranç Federasyonu Elazığ İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 23 Nisan Satranç Turnuvasına katıldılar…

20-21 Nisan 2013 tarihleri arasında yapılan turnuvaya Doğa Koleji Anaokulu öğrencilerinden Utku DOĞAN, Barış GÜNEŞ, Yiğit UĞURLU, Yavuz Kerem ALYAMAÇ ve Elif Setenay SEVGİCAN olmak üzere toplam 5 sporcu katıldı.



PINARBAŞI; “Amacımız çocukların turnuva heyecanını yaşamaları.”
Okulda haftada 1 saat satranç dersleri alan öğrenciler ilk kez turnuva heyecanı yaşadılar ve turnuvada en küçük sporcu olarak yer aldılar. İsviçre sistemi ile 5 tur, 35 dk. 30 sn eklemeli olarak yapılan turnuva Cumartesi saat 10:00’da start aldı. Pazar günü saat 09:00 da başlayan turnuva 2 tur yapılarak toplamda 5 tur ile sona erdi. Doğa Koleji Anaokulunda Satranç dersi veren 2. Kademe Satranç Antrenörü Deniz Fatma PINARBAŞI turnuvaya katılan öğrencileri ile alakalı olarak turnuvaya katılma amaçlarının çocukların turnuva heyecanını yaşayarak, orada uygulanan satranç kurallarını birebir uygulamalarını sağlamak, kendinden yaşça büyük sporcularla yarışarak satranç da yenme ve yenilme duygularını yaşamalarını ve ileride satranca ilgisi olan sporculara turnuva tecrübesi edindirmek olduğunu belirtti. Elazığ Satranç İl Temsilcisi Bülent SERİNKAYA turnuvaya katılan küçük sporculara teşekkür etti.

Kaynak:





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder