27 Mayıs 2013 Pazartesi

Doğa'dan 34 yeni kampüs

Yeni eğitim yılına 34 yeni kampüsle başlayacak olan Doğa Koleji, Doğa Üniversitesi'nin de kuruluş aşamasını tamamladı.
 Doğa Koleji, 2013-2014 eğitim öğretim yılında 22’si İstanbul ’da 12’si Anadolu ’da olmak üzere 34 yeni kampüste daha eğitime başlıyor. Doğa Üniversitesi’nin kuruluş aşaması tamamlandı. YÖK’ten onay bekleyen üniversite, ek kontenjanda öğrenci almayı hedefliyor.
Doğa Koleji CEO’su Uğur Gazanker, Doğa Koleji’nin geliştirdiği liseler için MBA programı olan t-MBA’i 7 yıldır bütün Doğa Anadolu liselerinde uyguladığını söyledi. Gazanker “Bu model sayesinde ne istediğini daha lise yıllarında ortaya koyabilen, karar alma mekanizması gelişmiş, girişimci ve vizyonu geniş bir nesil yetişiyor. Bugün t-MBA’nın 42 ülkede 500’den fazla kurumsal üyesi var. Bundan sonraki süreçte Pearson Grup ile yaptığımız işbirliği ile modelimizi üniversitelere tanıtacağız. Hedefimiz t-MBA diplomasını almış öğrencilerimizin üniversitede gittikleri paralel bölümlerde kredilendirilmesi ve sınava tabi tutularak dersten muafiyet kazanmaları” dedi.
Doğa Koleji’nin Oxford Üniversitesi ile yaptığı işbirliği ile de İngilizce eğitimini yeniden oluşturduğunu anlatan Gazanker sistemi ve yeni açılacak kampüsleri şöyle anlattı: “Bunun ilk örneğini Kurtköy Doğa Koleji’nde uyguladık. Dil laboratuvarları, Apple laboratuvarları, dijital kütüphane, Oxford Street gibi alanlar öğrencilerin İngilizceyi sürekli deneyimleyerek öğrenmelerini sağlıyor. Bu konsepti yeni açacağımız diğer okullarımızda da uygulayacağız. Eylül ayında 22’si İstanbul’da, 12’si Anadolu’da 34 yeni kampüsümüz eğitim hayatına başlayacak. 2013 yılında 34 yeni olmak üzere toplamda 86 kampüs ve 55 bin öğrenci hedefliyoruz. Anadolu’da İzmir, Ankara , Adana, Gaziantep, Antalya, Kayseri’de, İstanbul’da ise Acıbadem, Çamlıca, Ataşehir 2, Çekmeköy, Sancaktepe, Şişli, Batışehir, Bahçelievler, Başakşehir, Halkalı Esenyurt, Hadımköy ve Gaziosmanpaşa kampüslerimiz açılacak.”
Kaynak: 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder