13 Temmuz 2013 Cumartesi

Elazığ Doğa Koleji’nden Başarı

Elazığ Doğa Koleji yıl içerisinde birçok dalda kazandığı başarısına 2013-2014 SBS Sınavı sonuçlarındaki başarısı ile bir yenisi daha eklendi.
Elazığ Doğa Koleji yıl içerisinde birçok dalda kazandığı başarısına 2013-2014 SBS Sınavı sonuçlarındaki başarısı ile bir yenisi daha eklendi.

Doğa Koleji Ortaokul Müdürü Murat Döğüş, Mezun olan 42 öğrenciden 7’sinin Fen Lisesi’ni 10 öğrencinin ise Merkez Anadolu Lisesi’ni kazandıklarını söyledi.

Bunun yanı sıra öğrencilerin aldıkları puanlar ile Doğa Koleji’nin sağladığı burs imkanlarıyla okulda okumaya devam edebileceklerini ifade eden Müdür Döğüş, “Öğrencilerimizin şehrimize ve okulumuza kattığı eğitsel başarılardan dolayı tek tek teşekkürlerimizi sunar ve bunların yetiştirilmesindeki emeği geçen okulumuz ailelerimize ve okulumuzun tüm ekibine başarılarının katlanarak devam etmesini dilerim.” dedi.

8 yıldır Doğa Koleji’nde okumaktan memnun olduğunu belirten Ahmet Akbüyük ise Koleji Hocalarının, hem hayattan hem çalıştığı derslerden kendisine çok şey kazandırdığını kaydetti.

Akbüyük şöyle konuştu: “Birçok hocayla karşılaştım. Birçok arkadaş değiştirdim Hepsinin kalbimde bir yeri var. Bu yıl son senemdi. Hiçbir zaman hocalarımı ve arkadaşlarımı unutmayacağım. Hepsine tek tek teşekkür ederim. Emeklerimin karşılıksız kalmayacağına inanıyorum.”

Öğrenci Yağmur Kılıç ise: “Öncelikle büyük başarılar gösteren her arkadaşımla tek tek gurur duyuyorum. 
Umarım hayat boyu bu başarılarına devam ederler. Yıllardır buruda İngilizcesinden tutunda diğer okullarda olmayan dersler görüyoruz. Bunun tüm hayatımız boyunca bize katkısı olacağını düşünüyorum. 

Bütün öğretmenlerime buradan çok teşekkür ederim. Onlar eminim bizimle gurur duyuyorlardır.” diye konuştu.
 Kaynak:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder