4 Kasım 2013 Pazartesi

DOĞACILAR SAĞLIĞA PEDAL ÇEVİRDİ


https://www.facebook.com/DogaKolejiElazig          Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yılı anısına Elazığ Valiliği, Elazığ, Belediyesi, Elazığ Doğa Koleji, MÜSİAD, Elazığ Doğacılar Spor kulübünün ortaklaşa düzenlediği ‘’sağlıklı yaşam ve  sağlıklı nesiller bisiklet turu ve yürüyüşü’’ gerçekleşti.

                Elazığ halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlik Dr. Ömer Deniz’in Sağlıklı yaşamak için sportif aktivitelerin önemine değinirken, Müsiad Başkanı İbrahim Gök Doğa Kolejinin koordinasyonunda gerçekleşen organizasyonun toplumun yaşam kalitesini yükselten yönüne dikkat çekti.
             
             Halkın yoğun katılım gösterdiği organizasyon yüzün üzerinde bisikletli ve yüzlerce eşofmanlı spor severin katılımıyla öğretmenevi önünden start aldı. Renkli görüntülere sahne olan organizasyon ildeki bürokratlar ve Doğa Koleji öğrencilerinin halka su ve şapka ikramıyla son buldu.


            Program sonrası açıklamada bulunan Doğa Koleji Yöneticisi Ömer Faruk Elçi; Doğa Kolejinin Elazığ insanına ve toprağına olan görevlerini gerek akademik başarı, gerek kültüre verdiği hizmet ve gerekse sportif aktivitelerin yanında duruşuyla yerine getirmeye gayret ettiğini söyledi.


Kaynak:
http://www.bodrumzeushaber.com/haber/13622/DOGACILAR-SAGLIGA-PEDAL-CEVIRDI/
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder